середа, 19 жовтня 2022 12:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ви всіх "розводите" – мати окупанта "відзначилася" під час розмови з журналістом

"Ви всіх "розводите" – мати окупанта "відзначилася" під час розмови з журналістом
Мати російського військового, який потрапив у полон, замість розмови з сином вирішила нахамити і кинути слухавку. Фото: скріншот

Мати російського військового, який потрапив у полон, замість розмови з сином вирішила нахамити і кинути слухавку.

Український журналіст і блогер Володимир Золкін брав інтерв'ю у 32-річного окупанта Дениса Колесова з Липецької області. Коли зателефонував жінці, та не повірила, що син у полоні. Фрагмент відео опублікували в YouTube-каналі "Ищи своих".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кинули під деревом" – окупант бідкався про ставлення своїх товарищів до поранених

"Тому що ви з України, ви завжди "розводите" всіх, це нам давно відомо. Ваша фашистська країна... Ви з нахабною мордою. Зараз поїду у військкомат і все дізнаюся. Пішли ви в ж*пу", – сказала росіянка, після чого кинула слухавку.

Російська Федерація найактивніше намагається забрати з українського полону здебільшого офіцерів і пілотів. Країна-загарбниця надсилає запити на їхнє повернення. Водночас у Росії значно менший попит на звільнення з полону представників ОРДЛО. Про це сказав представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов.

Він також повідомив, що після великого обміну полоненими, коли Україна повернула додому 215 захисників і захисниць, обміни відбуваються ледь не щотижня.

Зараз ви читаєте новину «"Ви всіх "розводите" – мати окупанта "відзначилася" під час розмови з журналістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі