вівторок, 15 червня 2021 16:05

Онук Єлизавети II розлучився. Подейкують про зраду

Онук Єлизавети II розлучився. Подейкують про зраду
Філліпс - син принцеси Анни. Фото: Reuters

Старший онук Єлизавети II 43-річний Пітер Філліпс розлучився з дружиною 43-річною Отем Келлі після 13 років шлюбу.

Пара, живе нарізно вже понад три роки, але офіційно вирішила розірвати стосунки лише в лютому 2020-го, пише Daily Mail. Вони остаточно поділили майно та владнали фінансові питання.

У спільній заяві колишнє подружжя назвало день розлучення сумним для обох. Пара й надалі спільно дбатиме про двох дочок - 10-річну Айлу та 12-річну Саванну.

З канадкою Отем Келлі найстарший онук королеви познайомився в Монреалі 2003-го. Їхні заручини відбулися 28 липня 2007 року, вони побралися 17 травня 2008-го у Віндзорському замку. Філліпс - син принцеси Анни, а його дочка Саванна - найстарша з 11 правнуків Її Величності.

Нещодавно Філліпса запідозрили в романі з 40-річною Ліндсі Воллес, заради якої він здійснив поїздку з графства Глостершир до Шотландії, порушивши карантинні обмеження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарну весільну сукню принцеси Діани виставили на показ. Уперше за 25 років

Британська королівська сім'я на чолі з Єлизаветою II 6 червня висловила привітання принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл у зв'язку з народженням дочки Лілібет Діани.

Зараз ви читаєте новину «Онук Єлизавети II розлучився. Подейкують про зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі