вівторок, 20 березня 2018 14:28

У Техасі вибухнула п'ята посилка

У Техасі вибухнула п'ята посилка
Поліція розслідує п'ятий випадок вибуху посилки за останніх 3 тижні. Фото: foxnews.com

Одна людина отримала поранення сьогодні після вибуху посилки у поштовому центрі в Шертці біля Сан-Антоніо в Техасі.

Пакунок був пов'язний зі столицею штату Остіном. Там пролунали 4 подібних вибухи, починаючи з 2 березня. Коли з посилкою працював співробітник, вона вибухнула. Про це повідомляє Washington Post з посиланням на співробітників ФБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаджет вбив 18-річну дівчину

"На місці працює ціла армія правоохоронців, які володіють всіма необхідними ресурсами", - цитують журналісти CNN мера Остіна Стіва Адлера.

Перший вибух у Остіні пролунав 2 березня. Це була бомба в пакунку. Загинув Стівен Хаус, 39 років. Ще два пакунки вибухнули далі на південь 12 березня, загинули 17-річний Дрейлен Мейсона. Були поранені дві жінки, включаючи його матір.

Четвертий вибух у південно-західній частині Остіна в неділю. Двоє чоловіків отримали серйозні, але не смертельні травми. Влада заявила, що якщо перші 3 вибухи спричинили бомба у пакеті, то четвертий раз зловмисники встановили розтяжку. Поліція закликала не торкатися і навіть не підходити до підозрілих речей на вулиці.

Зараз ви читаєте новину «У Техасі вибухнула п'ята посилка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі