понеділок, 26 червня 2023 23:43

У США прокоментували ядерні "лякалки" Путіна

У США прокоментували ядерні "лякалки" Путіна
Росія не готова до застосування ядерки. Фото: slovoidilo.ua

Російський диктатор Володимир Путін не готовий до застосування ядерної зброї проти України або будь-де.

Немає ніяких ознак, які б підтвердили такі наміри, сказав координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі на брифінгу у Вашингтоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони будуть знищені": американські сенатори пропонують попередити Путіна про наслідки застосування ядерної зброї

"Ми продовжуємо спостерігати за цим дуже й дуже уважно. Ми бачили багато безрозсудної риторики з російського боку, ми уважно стежимо за цим", – сказав представник Білого дому.

У Вашингтоні досі "не бачили жодних ознак того, що Путін має будь-який намір застосувати ядерну зброю" в Україні чи будь-де в іншому місці.

"І я можу вас запевнити, що ми не робили нічого, щоб змінити нашу власну позицію стратегічного стримування в контексті цієї потенційної загрози",– зауважив Кірбі.

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден заявив, що загроза застосування президентом Російської Федерації Володимиром Путіним тактичної ядерної зброї є "реальною".

Раніше Путін заявив, що у Білорусь завезли ядерну зброю.

Зараз ви читаєте новину «У США прокоментували ядерні "лякалки" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі