пʼятниця, 28 липня 2017 15:33

У мережі висміюють "жорсткі" санкції РФ проти США

Російський художник Сергій Йолкін карикатурою висміяв відповідь російської влади на нові американські санкції. Її розмістив у Twitter "DW (російською)". Так художник відреагував на новину про те, що у відповідь на санкції США Москва може заарештувати дачний комплекс американської дипмісії у Срібному Бору та їхні складські приміщенні. Крім того, з країни можуть вислати 35 американських дипломатів.

"Дачний сезон, говорите?" - зазначено у підписі до карикатури.

На зображенні американські дипломати працюють на городі.

"Чує серце, відберуть наші шість соточок", - говорить один з дипломатів.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові санкції США проти РФ: українській владі час визначатися щодо Криму

Користувачі соціальних мереж висміяли введені Росією обмеження проти дипломатів США у відповідь на посилення антиросійських санкцій.

"У відповідь на санкції США Росія конфіскувала дачу в Сосновому Бору. "Дзеркальна відповідь", - іронічно написав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

"Слава богу, Воронеж поки що цілий", - зазначив російський опозиціонер Михайло Ходорковський.
 
 
 
14 червня Сенат США більшістю голосів ухвалив законопроект, який запроваджує додаткові санкції проти Росії. Його особливість в тому, що президент США не зможе скасувати санкції або вивести з-під обмежень конкретних осіб особистим указом.
Зараз ви читаєте новину «У мережі висміюють "жорсткі" санкції РФ проти США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі