вівторок, 18 вересня 2018 13:30

У Росії заборонили журналістам писати про космос

У Росії заборонили журналістам  писати про космос
Роскосмос заборонив писати журналістам, які критикували корпорацію. Фото із відкритих джерел.

Корпорація "Роскосмос" хоче заборонити доступ до космічної тематики журналістам, які критично висвітлювали скандал з розгерметизацією космічного корабля "Союз", у корпусі якого був просвердлений отвір.

"Наш "Роскосмос" підкорив нову космічну висоту - обдзвонює інформагентства та центральні ЗМІ з переліком прізвищ кореспондентів, які посміли критикувати "Роскосмос" і главу його прес-служби Володимира Устименка за інформаційну імпотенцію та марення з" американською дриль-диверсією", і яким тепер заборонено писати про космос", - про це написав російський авіаексперт Вадим Лукашевич у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надважка ракета Маска в нових фото

За словами авіаексперта, до цього глава прес-служби Роскосмосу заблокував журналістів у своєму Facebook. І вже зараз у корпорації обдзвонюють інформагентства та центральні ЗМІ зі стоп-листом журналістів.

Першим космічним туристом компанії SpaceX Ілона Маска, який здійснить подорож навколо Місяця, стане японський мільярдер Юсаку Маєзава.

Зараз ви читаєте новину «У Росії заборонили журналістам писати про космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі