пʼятниця, 27 жовтня 2023 11:38

Спецтема: Війна Росії проти України

В Росії прогриміли вибухи поблизу АЕС

В Росії прогриміли вибухи поблизу АЕС
Міноборони РФ повідомило також про нібито перехоплення безпілотника у районі населеного пункту Курчатов Курської області. Фото: скріншот

Ввечері 26 жовтня Курську область РФ атакували дрони.

В атаці Міністерство оборони Російської Федерації традиційно звинуватило Україну, свідчить допис ворожого відомства в Telegram. Там заявили про нібито дві спроби ударів.

"Вчора о 21:00 припинено спробу київського режиму зробити терористичну атаку БПЛА літакового типу по об'єктах на території Росії", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бавовна" в РФ: ворог заявив про масовану атаку десятками дронів

Міноборони РФ повідомило також про нібито перехоплення безпілотника у районі населеного пункту Курчатов Курської області засобами протиповітряної оборони.

"Безпілотники ЗСУ тричі спробували атакувати Курську АЕС у місті Курчатові напередодні ввечері. Один із ворожих БПЛА вибухнув поряд зі складом ядерних відходів", - пишуть росіяни.

За інформацією SHOT, перший безпілотник було виявлено приблизно о 20:20 біля КПП адміністративного комплексу АЕС. Апарат був забезпечений невідомим вибуховим пристроєм, який не здетонував, його було вилучено фахівцями для подальшого знищення.

На території Росії останнім часом часто гримлять вибухи та починаються пожежі.

Так, в РФ 11 жовтня повідомляли про атаку безпілотниками на Суразький район Брянської області, їх нібито збили.

У ніч проти 29 вересня дрон СБУ вдарив по підстанції у Курській області, яка живила військові об'єкти РФ.

Вночі та рано вранці 18 жовтня у кількох районах тимчасово окупованого Криму пролунали потужні вибухи. Вони прогриміли в Євпаторії.

Зараз ви читаєте новину «В Росії прогриміли вибухи поблизу АЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі