пʼятниця, 06 липня 2018 18:41

У Росії запропонували провести репетицію похорону Путіна

У Росії запропонували провести репетицію похорону Путіна
Невзоров пропонує проводити репетиції похорон Путіна. Фото: "Журнал Житомира"

Провести репетицію похорону президента РФ Володимира Путіна запропонував російський публіцист Олександр Невзоров.

Він узяв приклад із Великої Британії. Там провели секретну репетицію смерті королеви Елизавети ІІ, заявив Невзоров на радіо "Ехо Москви".

"У них відрепетирують все: скільки тіло лежатиме в Вестмінстерському абатстві, хто виголошуватиме промову, які бальзамувальні техніки будуть застосовувати. От чому такого немає в Росії, виникає природне запитання? Такі репетиції могли б стати, по-перше, теж прекрасною традицією і великим всенародним шоу. Зрештою, чим Володимир Володимирович гірший, аніж якась Єлизавета Друга?" - сказав публіцист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У танках горять не алкоголіки з Донбасу - російський журналіст про путінських найманців

Він стверджує, що таке шоу могло б сильно освіжити обстановку, особливо якщо це відбуватиметься на повну програму, раптово і без зайвих роз'яснень, не уточнюючи, що це репетиція.

"Це можна було б проводити тричі на рік, як навчання з цивільної оборони. Чорні стрічки. Попи надриваються. Панахида, дзвони. І потім так само раптово оголошується, що це були навчання. І занурена в скорботу країна відразу ж влаштовує божевільне потужне свято: Президент воскрес! Воістину воскрес! Як усім добре. І Англії б втерли, між іншим, ніс зі своїми кволими репетиціями національного сирітства", - підсумував він.

Президент РФ суворо дотримується субординації, а патріарх Кирило розуміє, що це в особі Путіна – керівництво. Таку думку в програмі "Бацман" висловив колишній депутат Держдуми РФ, публіцист, режисер Олександр Невзоров.

Зараз ви читаєте новину «У Росії запропонували провести репетицію похорону Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі