понеділок, 20 березня 2023 19:55

Спецтема: Війна Росії проти України

У розвідці висловились про приїзд Сі Цзіньпіна у Москву

У розвідці висловились про приїзд Сі Цзіньпіна у Москву
Не схоже, що Китай буде передавати Росії зброю. Фото: eastnews.ua

Не схоже, що лідер КНР Сі Цзіньпін говорить з президентом Росії Володимиром Путіним про передачу зброї.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов сказав в ефірі телемарафону, що сьогодні сильний міжнародний лідер завітав до країни, що зазнала геополітичної поразки. Росія зараз у глухому куті в економічному та зовнішньополітичному планах, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сі Цзіньпін зробив перші заяви у Москві: каже про "новий імпульс"

"Безумовно, як прагматичний геополітичний гравець, Китай буде посилювати свої позиції в регіоні і на території так званої Російської Федерації, захищаючи власні економічні та інші національні інтереси", – сказав він.

Юсов сказав, що Росія втрачає суб'єктність. Вона буде все більше залежати від інших політичних гравців. А режим Путіна буде слабшати.

Лідер Китаю Сі Цзіньпін 20 березня прибув до Москви. Літак китайського лідера приземлився в аеропорту "Внуково". Планується, що візит триватиме три дні. На сьогодні, 20 березня, запланована зустріч Сі Цзіньпіна з російським президентом Володимиром Путіним.

Зараз ви читаєте новину «У розвідці висловились про приїзд Сі Цзіньпіна у Москву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі