понеділок, 31 липня 2023 13:43

У розвідці назвали винуватця ударів дронами по Москві

У розвідці назвали винуватця ударів дронами по Москві
Режим Володимира Путіна є винуватцем "бавовни" у Росії. Фото: eastnews.ua

Головний винуватцем атак дронів на Москву та інших інцидентів у РФ є режим Володимира Путіна.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі національного телемарафонутак прокоментував нещодавню атаку безпілотників на Москву, передає Gazeta.ua.

"Коли країна оголошує несправедливу загарбницьку геноцидну війну проти іншої країни, то вона має бути готовою, що бойові дії вестимуться не лише на території країни, на яку нападають. Але й на території країни-загарбника. Це норма і нова реальність, до якої повинно і вже звикає військово-політичне керівництво і окупанти, і суспільство тих територій", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони отримали те, що хотіли": у Повітряних силах прокоментували вибухи в Москві

Уся російська територія перебуває у зоні небезпеки, і "з ними там можуть відбуватися відповідні інциденти".

"Головний винуватець і цих та інших інцидентів і на території Москви, і загалом на території так званої РФ, і на окупованих територіях - це режим Путіна. Безпосередньо російський диктатор, його оточення, яке ухвалило і реалізує рішення про напад на Україну. Це головна причина. Те, в який спосіб реалізуються ті чи інші "бавовни" ми детальніше поговоримо після української перемоги", – додав Юсов.

Вночі проти неділі, 30 липня, прогриміли вибухи у Москві та Підмосков'ї. Російську столицю атакували невідомі безпілотники. Влада традиційно звинуватила Україну. Один з дронів нібито влучив у "міністерську вежу" Москва-Сіті, де розміщено Мінпромторг, Мінзв'язку та інші російські міністерства.

Цієї ж ночі тимчасово окупований Крим нібито атакували 25 безпілотників. У Міноборони РФ звинуватили в ударах Україну. Окупаційна влада традиційно повідомила про знешкодження усіх безпілотників.

Зараз ви читаєте новину «У розвідці назвали винуватця ударів дронами по Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі