неділя, 13 березня 2022 09:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"В могилу або на пенсію" - колишній міністр РФ розповів, як можуть "знести" Путіна

"В могилу або на пенсію" - колишній міністр РФ розповів, як можуть "знести" Путіна
Проти Путіна нині протестують в усьому світі. Люди вимагають аби Росія "прибрала руки" від України. ФОТО: pexels.com

Главу Росії Володимира Путіна можуть відсторонити від влади. Для цього існують різні способи.

Путін загруз в Україні, а Москва все більше страждає від санкцій та ізоляції, заявив в розмові із виданням The Times колишній глава Міністерства закордонних справ РФ Андрій Козирєв.

"Багатьох російських царів було вбито. Багато, хто був усунений у той, чи інший спосіб. В СРСР казали, що Сталіна отруїли, Хрущова випровадили із Кремля. Дуже очікую, що зараз буде зростати опір і невдоволення, які знайдуть вихід. Не знаю, яким шляхом. Російська історія повна несподіванок. Путін може відправитись у могилу або на пенсію", - сказав Козирєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські солдати розграбували та спалили найбільший ТРЦ Півдня

Ціль повернути Україну в зону впливу Росії, Путін поставив після Революції гідності, додав екс-очільник МЗС.

"Кремль може повторити в Україні сценарій війни в Афганістані. Там усе також почалося зі вторгнення і виглядало так, ніби СРСР перемагає. Але після того, як Захід надав озброєння, стало очевидно – наземна війна розвалюється. Радянському Союзу довелося евакуювати війська. Мій прогноз для Росії зараз такий самий. Імовірний сценарій розпаду, як СРСР", - підсумував колишній урядовець.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «"В могилу або на пенсію" - колишній міністр РФ розповів, як можуть "знести" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі