пʼятниця, 24 квітня 2020 14:06

В Іспанії відступає коронавірус - нова статистика

В Іспанії відступає коронавірус - нова статистика
За попередні 24 години було 440 померлих від інфекції. Фото:pixabay

367 смертельних випадків від коронавірусу підтвердили в Іспанії за добу.

Цифра знижується 6-й день поспіль, повідомляє El Pais.

З початку епідемії в країні померли 22 524 інфікованих. За попередні 24 год. - 440. Це трохи більше, ніж позавчора, коли померли 435 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус забрав життя понад 190 тис. людей: оновлена статистика

Вже 6-й день поспіль кількість загиблих не перевищує 500.

Кількість пацієнтів із коронавірусом, які одужали за останню добу, перевищила нові випадки.За добу з лікарень виписали 3105 осіб - загалом 92 355, тоді як нових інфекцій підтвердили 2796.

За словами міністра охорони здоров'я Сальвадора Ілли, карантин допомагає досягати поставлених цілей, але країна все ще перебуває у важкій фазі. Тому надзвичайний стан продовжили ще на 15 днів.

З неділі Іспанія пом'якшує карантин для дітей. Дітям до 14 років можна буде виходити з дому один раз на день протягом однієї години з 9:00 до 21:00 за 1 км від будинку у супроводі відповідального дорослого. У парки ходити заборонено.

Іспанським школярам автоматично виставили прохідні оцінки за поточний семестр через карантин.Через те що навчання відбувалося в надзвичайних умовах, учителі мають поставити всім задовільні оцінки. Конкретні оцінки педагоги повинні виставити, орієнтуючись на оцінки, які кожен школяр отримав за попередні 2 семестри.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії відступає коронавірус - нова статистика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі