неділя, 18 серпня 2024 18:58

У Німеччині сталася пожежа на оглядовому колесі: кількість постраждалих зросла

У Німеччині сталася пожежа на оглядовому колесі: кількість постраждалих зросла
У Німеччині сталася пожежа на оглядовому колесі. Фото: DPA

Кількість постраждалих унаслідок пожежі на колесі огляду в Німеччині зросла до 65.

Пожежа сталася поблизу Лейпцига напередодні ввечері. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ німецької землі Саксонія.

"Аварія на фестивалі Highfield поблизу Лейпцига із 65 постраждалими стала драматичною подією для багатьох людей, але, на щастя, трагедії вдалося запобігти", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іспанії загорілись 200 га лісу, евакуювали близько тисячі людей - фото

За інформацією міністерства, служби екстреної допомоги та, перш за все, люди на місці дуже швидко діяли минулої ночі, щоб надати допомогу всім, хто того потребував.

За даними газети Sueddeutsche Zeitung, 16 осіб перебувають у лікарнях, у тому числі четверо з опіками та одна людина з травмою від падіння.

Кілька постраждалих, у тому числі рятувальники та щонайменше четверо поліцейських, мали бути обстежені на предмет можливого вдихання диму.

Під час фестивалю, на якому були присутні тисячі людей, згоріли 2 із 24 гондол колеса. Це сталося близько 21:00 суботи.

За попередньою оцінкою, матеріал під атракціоном спалахнув "невідомим чином", вогонь перекинувся на гондолу. Розслідування триває.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині сталася пожежа на оглядовому колесі: кількість постраждалих зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі