вівторок, 11 травня 2021 15:16

"Усвідомив, що я бог" - моторошне відео допиту шкільного стрілка (18+)

"Усвідомив, що я бог" - моторошне відео допиту шкільного стрілка (18+)
Ільназ Галявієв називає себе богом. Фото: скріншот з відео

19-річний Ільназ Галявієв, який влаштував стрілянину в казанській школі й убив щонайменше 11 людей, називав себе богом і хотів, щоб усі дізналися про його "божественність".

Про це він сказав під час допиту, відео якого опублікували на YouTube.

На запису видно, що "казанський стрілок" має ознаки психічного захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє підлітків влаштували стрілянину в школі. Вбили щонайменше 11 людей

"Я усвідомив себе богом не відразу, місяці два тому. А влітку в мені почав пробуджуватися монстр, конкретно. Я всіх почав ненавидіти. Я завжди всіх ненавидів і почав ще більше ненавидіти. Не приписуйте мені якусь екстрасенсорну або психологічну х*рню", - коментував Галявієв.

За його словами, він зрікся своїх батьків.

"Мені ніхто не говорив, я сам два місяці тому усвідомив, що я бог. Я вперше сказав це матері. У мене матері немає, я її на "ви" просто називаю. Вона мені не мати. У мене немає батьків, я вас усіх ненавиджу. Я від усіх відмовився. Жінка, яка мене народила, це не мати. Немає ні матері, ні батька, я їх так ніколи не називав", - зазначає Галявієв.

19-річний підозрюваний у нападі на школу №175 у Казані напередодні нападу вів Telegram-канал, у якому писав про свої наміри.

Зараз ви читаєте новину «"Усвідомив, що я бог" - моторошне відео допиту шкільного стрілка (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі