субота, 04 листопада 2017 10:12

Український журналіст спантеличив пропагандистів на російському ТБ

Український журналіст спантеличив пропагандистів на російському ТБ
Український журналіст Роман Цимбалюк на російському ТБ: "Ви виправдовуєте агресію Росії проти моєї країни". Фото: відкриті джерела

Український журналіст Роман Цимбалюк на російському пропагандистському шоу спантеличив російських політиків і ведучих шоу, зацитувавши президента РФ Володимира Путіна.

Відео фрагмента шоу на своїй сторінці Facebook опублікував блогер Сергій Запорожський, пише "Апостроф".

"Влітку 2006 року ще на той час молодий президент Володимир Путін, відбувши півтора терміна, і ще не думаючи, напевно, про четвертий, в контексті санкцій проти Ірану розмірковував на тему, чим відрізняється бабуся від дідуся. Все дуже сміялися тоді, але суть забули . Тоді він говорив, що в міжнародних відносинах не можна приймати рішення на підставі умовного способу. Вся ваша політика щодо України суперечить цій тезі Володимира Путіна. Ви завжди говорите: якби ми не захопили Крим і Донбас, прийшли б бандерівці і з'їли всіх дітей. Тому я розумію, чому ви тут займаєте, ви виправдовуєте агресію Росії проти моєї країни", - сказав Цимбалюк.

"Ну, а поки Роман Цимбалюк працює не в СБУ і не в НАБУ, він якісно робить свою справу. Подивіться на обличчя Жириновського і Попова..." - прокоментував реакцію гостей в студії блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мінус два танки, хріново" — СБУ перехопила розмову бойовиків

Протягом минулої доби в зоні АТО поранили 3 українських бійців. Ворог вів вогонь вздовж усієї лінії розмежування.

Зараз ви читаєте новину «Український журналіст спантеличив пропагандистів на російському ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі