понеділок, 24 грудня 2012 13:59

Україна потрапила у топ-10 країн, які варто відвідати 2013 року

Україна потрапила у топ-10 країн, які варто відвідати 2013 року
Фото: globespots.com

Україна потрапила у десятку найбільш привабливих країн для туристів у наступному 2013 році. Про це йдеться у рейтингу порталу Globe Spots. Рейтинг складається вже 5-ий рік поспіль і відомий перш за все тим, що формується він за реальними відгуками мандрівників.

На сайті йдеться про те, що по гарячих слідах успішно проведеного чемпіонату з футболу "Євро-2012", Україна наразі виходить на чільне місце серед країн, які варто відкрити для себе уже найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим очолив рейтинг "найперспективніших курортів" планети за даними National Geographic

"Проблеми з візами та хабарництвом у міліції відійшли у минуле. Зараз Україна являє собою сюрреалістичне поєднання вечірок" з ранку до світанку" на узбережжях Криму, відпочинку у великих космополітичних містах та сіл, у яких розумієш, що опинився просто у Радянському Союзі. Разом з тим Україна надає безліч туристичних пропозицій на будь-який смак", - йдеться у анотації рейтингу.

До топ-10 рейтингу також увійшли такі країни як Португалія, Канада, Малаві, Мозамбік, Киргизстан, Панама, Вірменія, Руанда та Куба.

Зараз ви читаєте новину «Україна потрапила у топ-10 країн, які варто відвідати 2013 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі