понеділок, 14 березня 2022 19:31

У Румунії впав російський дрон-розвідник - ЗМІ

У Румунії впав російський дрон-розвідник - ЗМІ
У Румунії на подвір'я місцевого мешканця впав російський дрон-безпілотник. Фото: rts.rs

У Румунії на подвір'я місцевого мешканця впав російський дрон. Румун знайшов його біля свого будинку та повідомив про це поліцію.

Ввечері в неділю, 13 березня, житель Несеуда побачив мініатюрний літак, який не мав жодного обладнання чи розпізнавальних знаків. Але, згідно із кадрами, які поширюються в мережі, це безпілотник "Орлан-10". Про це інформує румунське видання HotNews.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Казахстану заборонив вивозити з країни золоті зливки та більше $10 тис.

Така модель використовується для розвідки та збору розвідувальних даних. Безпілотники "Орлан-10" розробляють лише в РФ та постійно використовувалися в Україні з 2014 року, зазначає видання.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «У Румунії впав російський дрон-розвідник - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі