четвер, 22 червня 2017 10:19

У Росії масове отруєння алкогольною рідиною

  У Росії п'ятеро людей отруїлися алкогольної рідиною. Троє - загинули.
У Росії п'ятеро людей отруїлися алкогольної рідиною. Троє - загинули.

У місті Ахтубінськ Астраханської області п'ятеро людей отруїлися алкогольною рідиною. У результаті троє людей загинули. Міська рада говорить, що зараз уточнюють, яка саме речовина викликала отруєння.

Про це передає znak.com.

"Адміністрація Ахтубінська доводить до відома, що у ніч з 20 на 21 червня відбулося отруєння невідомою спиртовмісною рідиною п'яти громадян, у результаті якого троє померли, двоє перебувають на лікуванні в Ахтубінській райлікарні, один із них у реанімації", - йдеться у повідомленні на сайті адміністрації.

Місцева поліція встановила, що в понеділок увечері на березі річки троє молодих людей виявили каністру з невідомою рідиною, що має яскраво виражений запах спирту. Чоловіки доставили каністру додому одного з них і розбавили її вміст водою. Одержаний коктейль випили. До застілля молодих людей приєдналися двоє сусідів, чоловік і жінка.

Вранці наступного дня всі п'ятеро потрапили до районної лікарні у стані гострої інтоксикації. Пізніше жінка і двоє чоловіків померли. Смерть настала внаслідок токсичної дії невстановленої рідини. Одна людина перебуває у комі, ще одна - у важкому стані. Серед постраждалих - двоє неповнолітніх: 14-річний племінник одного із загиблих і його друг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє людей померли від отруєння склоочисником "Дід Мороз"

У Харкові від спайсу помер 18-річний студент. Його госпіталізували в неконтактному стані. Студентів пригостив спайсами незнайомий чоловік. Лікарі діагностували сильне отруєння наркотичними речовинами в обох випадках.

Зараз ви читаєте новину «У Росії масове отруєння алкогольною рідиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі