четвер, 09 червня 2022 20:46

Спецтема: Війна Росії проти України

У Путіна є охоронець, який за кордоном збирає за ним фекалії - ЗМІ

У Путіна є охоронець, який за кордоном збирає за ним фекалії - ЗМІ
У травні 2017 охоронець супроводжував Володимира Путіна до вбиралень під час візиту до Франції. Фото: Getty Images

Президент Російської Федерації Володимир Путін має спеціального охоронця, який супроводжує його за кордоном.

Він збирає за Путіним фекалії та сечу у вбиральнях у валізи й вивозить у Росію. Про це йдеться у спільній публікації журналіста французького журналу Paris Match Режиса Жанте й розслідувача російського "Проекта" Михайла Рубіна.

Журналісти здобули докази роботи цього охоронця 2019 року від дотичних джерел, коли президент РФ їздив з офіційним візитом у Саудівську Аравію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Путіна сталося чергове загострення - "копнув" глибше Леніна

У травні 2017-го цей же охоронець супроводжував Путіна до вбиралень під час візиту у Францію.

За даними журналістів, спецохоронець збирає сечу й фекалії президента РФ у спеціальні пакети, які потім везуть у спеціальній валізі в Росію.

Це роблять для того, щоб ніхто не зміг взяти зразки з випорожнень Путіна й дізнатися про його стан здоров'я.

Голова української розвідки Кирило Буданов заявив, що, попри важкі хвороби, серед яких онкологічна, Володимир Путін зможе прожити ще кілька років. Він підтвердив інформацію, що в російського лідера рак і декілька інших недуг.

Президент Росії Володимир Путін у квітні пройшов курс лікування від раку. Хвороба в нього запущена. У березні на російського лідера скоїли замах.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відреагував на чутки про важкий стан здоров'я президента Росії. Він спростував будь-які захворювання.

8 червня речник Кремля Дмитро Пєсков сказав, що в червні не проводитимуть щорічну заготовлену пресконференцію Путіна, однак не пояснив причини.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна є охоронець, який за кордоном збирає за ним фекалії - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі