понеділок, 30 травня 2022 00:24

Лавров прокоментував чутки про хворобу Путіна

Лавров прокоментував чутки про хворобу Путіна
У президента РФ Володимира Путіна підозрюють важку хворобу. Фото: ТСН

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відреагував на чутки про важкий стан здоров'я президента Росії Володимира Путіна.

"Президент Путін щодня з'являється на публіці. Ви можете спостерігати його на екранах, читати та слухати його виступи. Не думаю, що притомні люди можуть побачити в цій людині ознаки якоїсь недуги або нездужання", - сказав Лавров в інтерв'ю для французького телеканалу TF1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путіну лишилося жити два-три роки - ЗМІ

У ЗМІ не раз з'являлась інформація про серйозну хворобу Путіна. Зокрема, ЗМІ з посиланням на анонімного офіцера ФСБ повідомляли, що Путін втрачає зір, страждає на головний біль і тремор кінцівок. Тому що він має "важку форма раку, яка швидко прогресує".

Голова української розвідки Кирило Буданов заявив, що, попри важкі хвороби, серед яких онкологічна, Володимир Путін зможе прожити ще кілька років. Він підтвердив інформацію, що в російського лідера рак та декілька інших недуг.

Колишній британський шпигун Крістофер Стіл також вважає, що Путін "досить серйозно хворий. Незрозуміло, що це за хвороба – чи вона невиліковна, чи термінальна".

У близькому оточенні Володимира Путіна бажають його смерті. Багато наближених до диктатора не очікували, що війна пошириться на всю Україну. Думали, що все обмежиться Донбасом. Відповідно, втрати, яких зазнає у цій війні Росія, не були погоджені з олігархами та військовими-високопосадовцями.

В оточенні Путіна зараз активно чи пасивно обмірковують, як посприяти його смерті.

Зараз ви читаєте новину «Лавров прокоментував чутки про хворобу Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі