середа, 07 серпня 2024 22:48

Спецтема: Війна Росії проти України

У Курській області ліквідували одного з найвідоміших російських "воєнкорів"

У Курській області ліквідували одного з найвідоміших російських "воєнкорів"
Повідомляється, що Поддубний сьогодні перебував у Курській області РФ. Фото: скріншот

Депутат російської держдуми Михайло Делягін, а також кілька російських пропагандистських каналів заявили про загибель "воєнкора" і співробітника "Всеросійської державної телерадіокомпанії" Євгена Поддубного.

Про це повідомило російське видання The Insider, пише "Українська правда".

Повідомляється, що вдень Поддубний знімав репортаж у Курській області про бої, що ведуться у Суджанському районі, куди, як пишуть, увійшли українські війська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська розвідка вирахувала росіян-воєнних злочинців зі збитого бомбардувальника Ту-22М3 - фото

Євген Поддубний - один із найвідоміших російських "воєнкорів", кореспондент російського пропагандистського телеканалу "Россия-1".

У 2022 році він перебував в аеродромі у Гостомелі Київської області у перші дні російського повномасштабного вторгнення в Україну.

У середу російські пропагандисти і так звані "воєнкори" заявили, що Збройні сили України увійшли у Курську область РФ і закріпилися у прикордонній зоні. Російський диктатор Володимир Путін заявив про "масштабну провокацію".

30 липня було успішно уражено нафтобазу ворога "Логістичний центр №43" у населеному пункті Вози Курської області РФ. На російській нафтобазі виникла пожежа, повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Перед цим було завдано удару по тягових електропідстанціях росіян у Курській області.

Зараз ви читаєте новину «У Курській області ліквідували одного з найвідоміших російських "воєнкорів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі