понеділок, 14 вересня 2020 18:08

У Колесникової погіршився стан здоров'я в СІЗО

У Колесникової погіршився стан здоров'я в СІЗО
Колесникова сильно застудилася в СІЗО, до того ж у неї почалася алергія. Фото: REUTERS

У членкині президії координаційної ради опозиції Марії Колесникової, яка перебуває в слідчому ізоляторі в білоруському місті Жодіно, погіршився стан здоров'я.

Про це повідомила її адвокатка Людмила Козак, пише телеграм-канал TUT.by.

За її словами, Колесникова дуже застудилася, в неї почалася алергія.

"Привезли її сюди в п'ятницю в обід у загальну камеру на 6 осіб. У Марії алергія на пил, напевно, її забезпечили не надто свіжими матрацом, подушкою та постільною білизною, через що в неї все загострилося. Вона кашляє, ніс закладений, набряк носоглотки, сверблять очі. Медичну допомогу Колесниковій надають, проте ми написали заяву на ім'я начальника в'язниці, щоб поміняли їй інвентар і забезпечили передачу ліків", - повідомила Козак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навальний погодився оприлюднити інформацію про свій стан здоров'я

Білоруська правозахисна спільнота вимагає негайного звільнення членів координаційної ради Білорусі Марії Колесникової, Максима Знака та Іллі Салея і закликає припинити їх кримінальне переслідування.

Правозахисники переконані, що кримінальне переслідування є політично вмотивованим і спрямованим на припинення їхньої юридичної діяльності або зміну характеру.

Зараз ви читаєте новину «У Колесникової погіршився стан здоров'я в СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі