понеділок, 14 вересня 2020 16:57

Навальний погодився оприлюднити інформацію про свій стан здоров'я

Навальний погодився оприлюднити інформацію про свій стан здоров'я
Навального відключили від апарату ШВЛ, і тепер він може на короткий час вставати з ліжка. Фото: РИА Новости

Німецькі лікарі оприлюднили подробиці про стан отруєного російського опозиціонера Олексія Навального, де заявили, що здоров'я пацієнта значно покращилось.

Про це повідомила берлінська клініка "Шаріте", в якій він проходить лікування з 22 серпня.

За словами медиків, Навальний успішно відключений від апарату ШВЛ. Зараз він проходить мобілізацію і може ненадовго вставати з ліжка.

Крім того, лікарі запевнили, що рішення оприлюднити подробиці про стан Навального прийнято після консультації з пацієнтом та його дружиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соратники Навального перемагають на виборах у містах РФ, відвіданих ним до отруєння

Міжнародні лабораторії Франції та Швеції підтвердили наявність слідів нервово-паралітичної речовини групи "Новичок" в аналізах російського опозиціонера Олексія Навального.

Федеральний уряд Німеччини звернувся до партнерів із Франції та Швеції щодо незалежної оцінки німецьких висновків стосовно нових аналізів Навального. Результати огляду спеціальними лабораторіями в цих країнах підтверджують висновки німецьких фахівців.

Зараз ви читаєте новину «Навальний погодився оприлюднити інформацію про свій стан здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі