четвер, 06 червня 2024 07:48

У Чехії зіштовхнулись потяги: чи постраждали українці

У Чехії зіштовхнулись потяги: чи постраждали українці
Пасажирський потяг зіштовхнувся з товарним. Фото: proukrainu.blesk.cz

Поїзд Прага - Кошице на території Чехії зіштовхнувся з вантажним поїздом.

За попередньою інформацією є загиблі та постраждалі. У цьому потязі були причіпні вагони, у яких прямують пасажири до Чопа. За попередньою інформацією, загиблих чи серйозно постраждалих серед пасажирів до Чопа немає, передає Укрзалізниця.

Оператором потягу є чеська приватна компанія RejioJet.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потяг раптово зійшов із рейок: є загиблі й багато поранених

"Укрзалізниця тримає контакт із чеським оператором для максимальної допомоги пасажирам із подальшими пересадками. Деталі аварії уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Прогнозується затримка поїзда RegioJet Прага - Перемишль, з якого більшість пасажирів пересаджуються на поїзди до України.

"Попри форс-мажор на чеській території Укрзалізниця працює над організацією перевезення пасажирів поїздів, які затримаються, до місць призначення", - додали у компанії.

Розпочав курсування новий міжнародний рейс між Прагою та Чопом, який поєднує зручним нічним сполученням столицю Чехії, словацький Кошице та український Чоп. Останній в свою чергу вже став повноцінним хабом у сполученні Україна - ЄС.

Зараз ви читаєте новину «У Чехії зіштовхнулись потяги: чи постраждали українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі