понеділок, 11 червня 2018 15:22

У Білому домі розповіли про погану звичку Трампа

У Білому домі розповіли про погану звичку Трампа
Недбале ставлення Трампа до паперів не може зупинити ніхто. Фото: Know Your Meme

Дональд Трамп має шкідливу для президента США звичку рвати офіційні документи на дрібні клаптики. Його підлеглим доводиться склеювати їх скотчем і надсилати до Національного архіву.

Цього вимагає американський закон: Білий дім повинен зберегти всі президентові листи й документи як історичні свідчення. Умовити Трампа відмовитися від звички не може ніхто, розповів колишній співробітник адміністрації Трампа Соломон Лерті в інтерв`ю Politico.

"В адміністрації ми мали це терпіти. Я дивлюся на свого начальника й кажу: "Ви що, серйозно?". Ми заробляємо понад 60 тисяч доларів на рік і маємо займатись важливішими справами", - поскаржився колега Лерті Реджинальд Янг-молодший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч Трампа і Кім Чен Ина: з'явилися перші фото

При Бараку Обамі уся документація надсилалася до архіву цілою, відзначають співробітники.

Активісти зібрали колекцію Трампових твітів і відкрили в Каліфорнії бібліотеку. Ідею втілили після того, як Білий дім визнав, що записи Дональда Трампа у Twitter є офіційними повідомленнями президента.

Зараз ви читаєте новину «У Білому домі розповіли про погану звичку Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі