середа, 24 червня 2020 08:16

Twitter залишив "образливий" пост Трампа

Twitter залишив "образливий" пост Трампа
Після того, як протестувальники спробували звалити пам'ятник колишньому президентові США Ендрю Джексону біля Білого дому, Трамп зробив таку заяву Фото: reuters

Соцмережа Twitter твіт президента США Дональда Трампа позначила як "образливий".

Трамп звернувся до протестувальників, що натякнули на створення у Вашингтоні автономної зони.

"У Вашингтоні ніколи не буде автономної зони, поки я президент. Якщо вони спробують, то до них застосують серйозну силу", - написав Трамп.

Після того, як протестувальники спробували звалити пам'ятник колишньому президентові США Ендрю Джексону біля Білого дому, Трамп зробив таку заяву.

На монументі залишили абревіатуру BHAZ (Black House Autonomous Zone - Автономна зона Чорного дому). У цьому "посланні" демонстранти натякали на Білий дім.

Twitter не став видаляти пост, але залишив біля нього позначку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це зрада: Трамп звинуватив Обаму в шпигунстві

"Цей твіт порушує Правила Твіттера щодо образливої поведінки. Проте співробітники Твіттера вирішили не закривати до нього доступ, оскільки він може являти собою предмет громадського інтересу", - йдеться в заяві.

Facebook видалив у четвер серію рекламних публікацій, розміщених в акаунтах президента США Дональда Трампа. Подібні дописи видалені з облікового запису його передвиборної кампанії і аккаунта віце-президента США Майка Пенса. Загалом видалено 88 повідомлень, повідомляє телеканал NBC News. Facebook обгрунтував такі дії тим, що реклама "порушувала політику компанії по боротьбі з організованим розпалюванням ненависті".

Зараз ви читаєте новину «Twitter залишив "образливий" пост Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі