понеділок, 18 березня 2024 11:07

Трампа запитали, чи дозволить він Путіну захопити Україну

Трампа запитали, чи дозволить він Путіну захопити Україну
Експрезидент США Дональд Трамп відповів на запитання про війну в Україні. Фото: gettyimages.com

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп розповів, чи продовжить він допомагати Україні з озброєнням, якщо переможе на виборах.

Він також сказав, чи дозволить російському диктатору Володимиру Путіну окупувати частину України або й всю державу. Про це Трамп розповів в інтерв'ю телеканалу Fox News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп прогнозує "криваву баню для всієї країни" у випадку поразки на виборах

Він ухилився від прямої відповіді на запитання про свої дії щодо України. Однак, висловив сподівання, що до цього не дійде. За словами Трампа, до того часу, поки він візьме на себе повноваження президента у разі перемоги на виборах у США, мине багато часу, понад дев'ять місяців. На його думку, для війни і політики це - "вічність".

Американський політик також заявив, що РФ має потужну армію, хоч українці і є дуже хоробрими. За його словами, потрібно шукати компромісу шляхом переговорів.

Трамп при цьому наголосив, що питання війни в Україні для нього є дуже болісним. Він переконаний, що якби був президентом, Путін не розпочав би повномасштабне вторгнення.

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден має незначну перевагу в один відсотковий пункт над своїм ймовірним опонентом на виборах Дональдом Трампом. Про це свідчать результати опитування Reuters/Ipsos.

Близько 39% зареєстрованих виборців сказали, що проголосували б за демократа Байдена, якби вибори відбулися сьогодні. Ще 38% респондентів обрали б республіканця Трампа.

Зараз ви читаєте новину «Трампа запитали, чи дозволить він Путіну захопити Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі