вівторок, 01 жовтня 2024 10:02

Трамп розповів про своє ставлення до Зеленського

Трамп розповів про своє ставлення до Зеленського
Кандидат у президенти США Дональд Трамп сказав, що йому подобається Володимир Зеленський. Фото: gettyimages.com

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп заявив, що йому "подобається" президент України Володимир Зеленський.

Він також відкинув припущення журналістів про "негативне ставлення" до українського лідера. Про це Трамп сказав в інтерв'ю The Washington Post.

Із експрезидентом розмовляв американський журналіст і письменник Марк Тіссен. Він сказав, що "деякі представники правих сил, які виступають проти України", вважають, що лідер республіканців поділяє їхнє негативне ставлення до Зеленського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після зустрічі з Зеленським Трамп заявив про "справедливу угоду" і погодився приїхати до України

Трамп відповів, що це не так.

"Він мені подобається. Тому що під час інсценування імпічменту він міг би сказати, що не знав, що розмова записувалася. Але замість того, щоб випинати свою перевагу й говорити: "Так, я відчував загрозу", він сказав: "Він не зробив абсолютно нічого поганого", - сказав Трамп.

Кандидата також запитали про його заяви щодо того, що він постачатиме Україні більше зброї, якщо диктатор РФ Володимир Путін не піде на мирну угоду.

"Я сказав це, і ніхто цього не підхопив. Вони цього не роблять, тому що це має великий сенс", - зазначив Трамп.

27 вересня президент України Володимир Зеленський зустрівся у Нью-Йорку із кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом.

Зеленський подякував Трампу за зустріч, згадавши, що з часу останньої їхньої особистої зустрічі минуло п'ять років.

Зараз ви читаєте новину «Трамп розповів про своє ставлення до Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі