четвер, 24 січня 2019 01:55

Тереза Мей виступила проти другого референдуму по Brexit

Тереза Мей виступила проти другого референдуму по Brexit
Тереза Мей розповіла про Brexit. Фото: РБК

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей відкинула ідею відмови від Brexit і всі альтернативні пропозиції.

Незважаючи на те, що більшість депутатів парламенту Великобританії наполягають на другому референдумі, прем'єр-міністр Тереза ​​Мей відкидає будь-які спроби вийти з глухого кута, в який зайшли правлячі кола, повідомляє Дзеркало тижня.

"Рішення залишається колишнім - угода, без угоди або без Brexit", - сказала Тереза ​​Мей. При цьому вона абсолютно не згадала про те, чи готова піти у відставку, у разі неможливості вирішити тупикову ситуацію, яка може обернутися катастрофою для країни.

Лідер лейбористів Джеремі Корбін звинуватив її в тому, що вона не бажає сприймати будь-які інші варіанти Brexit, такі, наприклад, як план лейбористської партії по створенню митного союзу з ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Brexit нашкодить всьому ЄС - німецький міністр

Нове голосування за проектом угоди про вихід Британії з ЄС призначено на 29 січня. Мей пообіцяла, що в час, що залишився буде вести переговори з усіма партіями, а потім з Брюсселем.

Зараз ви читаєте новину «Тереза Мей виступила проти другого референдуму по Brexit». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі