вівторок, 05 січня 2021 12:25

Таксист відвіз пасажира до поліції, бо був без маски

Таксист відвіз пасажира до поліції, бо був без маски
Ілюстративне фото. Відділок канадської поліції / CNN

Канадець почав новий рік з понад $500 штрафу після того, як відмовився в таксі вдягнути маску, поводився агресивно та не виконував наказів поліції.

У 1-й день нового року, близько 1:00, таксист подзвонив в поліцію і повідомив, що пасажир агресивно відмовляється дотримуватися правил карантину, пов'язаних з Covid-19. Тому водій, замість місця призначення, привіз п'яного чоловіка у відділок поліції, де його оштрафували. Про це пише CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канада запроваджує нові правила для мандрівників

Під час використання таксі чи інших послуг за викликом канадці мають уникати фізичного контакту, підтримувати соціальну дистанцію і носити маску. Порушникам правил загрожує штраф $175.

Після дзвінка в екстрену службу таксист відвіз чоловіка у відділок поліції, де той відмовився виконати вимоги офіцерів покинути авто. Поліцейські вивели його з таксі силоміць і взяли під варту.

Чоловіка оштрафували за 3 пунктами: недотримання карантинних обмежень, образлива чи агресивна поведінка і невиконання наказів поліції. Сума штрафу - $542. Також його посадили за ґрати, доки не протверезіє.

У Канаді з населенням 37,6 млн людей зафіксували 611 тис. хворих на Covid-19 і понад 16 тис. смертей.

Зараз ви читаєте новину «Таксист відвіз пасажира до поліції, бо був без маски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі