четвер, 15 липня 2021 15:42

Суддя виставив 12-річну дочку на сайті обміну секс-партнерами

Суддя виставив 12-річну дочку на сайті обміну секс-партнерами
Палац правосуддя в Діжоні. 55-річний Байї був віце-головою судів в Діжоні / tripadvisor

Французького суддю звільнили після реклами 12-річної дочки на сайті для обміну секс-партнерами.

55-річний Олів'є Баї був віце-головою судів у місті Діжон у Бургундії. Його відсторонив дисциплінарний судовий орган за поведінку, що завдала серйозної шкоди судовій системі. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівника дитсадка підозрюють у зґвалтуванні 22 дітей

Батька трьох дітей торік звинуватили в розбещенні неповнолітнього та провокації педофільського злочину. Він визнав свої дії, але благав зберегти роботу, оскільки нібито страждав від посттравматичного стресового розладу.

За вчинений злочин його можуть засудити до 10 років тюремного ув'язнення. Баї раніше керував відділом сімейного права судів Діжона.

Дружина Бейлі Софі Вежукс-Баї також суддя і була допущена до справи. Вона сказала, що чоловік тільки розігрував фантазії, але ніколи не доводив справу до кінця.

Баї запримітили після того, як на сайті з обміну секс-партнерами розмістили фотографію дитини в купальнику. Потім поліцейські, які представилися чоловіками, які шукають сексу, знайшли Баї.

Адвокатка екссудді Полін Неві сказала, що Баї страждає посттравматичним стресовим розладом у зв'язку з судовим процесом 2007 року над серійним вбивцею П'єром Боден. Тоді Баї був головним обвинувачем.

У США в минулому місяці суд виніс рішення проти 38-річної Крістіни Ґрір у вигляді 102 років в'язниці за секс із друзями її тоді 11-річної дочки під час ночівель у них удома. Грір 2017-го запрошувала ночувати дітей, годувала їх марихуаною та спокушала до сексу. Вона займалася сексом із двома хлопчиками, яким було тоді 12 і 13 років.

Зараз ви читаєте новину «Суддя виставив 12-річну дочку на сайті обміну секс-партнерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі