пʼятниця, 04 лютого 2022 08:11

#StopPutinNOW: у Латвії відбулася акція протесту проти війни в Україні
7

У латвійській Ризі активісти вийшли до посольствоа РФ на пікет у межах всесвітньої акції #StopPutinNOW.

Пікет проти агресивної політики Росії та військової ескалації поблизу кордону України ініціювала організація Ukrainas atbalsta biedriba, передає "Укрінформ".

"Нині, коли Росія штучно створює велику напруженість навколо України, важливо, щоб громадськість в усіх країнах світу рішуче заявляла протест діям Кремля. 3 лютого пікет #StopPutinNOW також проходив у Римі. В інших країнах - в інші дні. Щира подяка представникам різних політичних сил Латвії з владної коаліції, які до нас долучилися", - сказала керівниця латвійського товариства підтримки України Тетяна Лазда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін не зупиниться на Україні у разі вторгнення – посол

Фото: Ukrainas atbalsta biedriba

Пікетування, у якому взяли участь 20 активістів тривало близько години під українськими, кримськотатарськими та латвійськими прапорами.

У Німеччині влаштували акцію протесту проти війни в Україні та закликали німецький уряд до стримування агресії РФ. Демонстрація "Війна не має кордонів" відбулася у Берліні біля Бранденбурзьких воріт.

Зараз ви читаєте новину «#StopPutinNOW: у Латвії відбулася акція протесту проти війни в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі