понеділок, 21 серпня 2017 12:39

США припиняє видавати візи в російських регіонах

США припиняє видавати візи в російських регіонах
Дипломатична війна між США і Росією набирає масштабів. Фото twitter.com

Посольство США в Росії оголосило, що з 23 серпня 2017 року припиняє видачу неімміграційних віз у російських регіонах.

Це пов'язано з обмеженням кількості співробітників дипломатичної місії, якого вимагала Москва у відповідь на американські санкції.

З 1 вересня співбесіди для видачі віз проводитимуть тільки в посольстві в Москві. З 21 серпня розпочнуть скасовувати співбесіди, призначені у консульствах у Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі та Владивостоці.

Обмеження збережуть, доки діятиме режим скорочення штату дипмісії. Консульські збори за візи діятимуть протягом року. Співбесіди для громадян Білорусії перенесуть до посольств у Варшаві, Києві та Вільнюсі.

Консульства в російських регіонах продовжать надавати послуги лише громадянам США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США не дає російським дипломатам візи

29 липня Росія звернулася до США з вимогою до 1 вересня скоротити свій дипломатичний персонал до 455 осіб у РФ. Наголосила, що забороняє посольству США користуватися приміщеннями складів у Москві і дачею в Срібному бору. Заборона набула чинності 1 серпня.

30 липня президент Росії Володимир Путін сказав, що Росію повинні залишити 755 працівників американських дипломатичних місій.

Зараз ви читаєте новину «США припиняє видавати візи в російських регіонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі