неділя, 09 липня 2023 12:25

Серед вулиці – гора авто: Сочі накрила потужна злива
4

У Сочі сталась сильна злива з повінню
Фото: BAZA
У Сочі сталась сильна злива з повінню
У Сочі сталась сильна злива з повінню
У Сочі сталась сильна злива з повінню

У російському місті Сочі стались сильні дощі та зливи.

Підтоплено десятки будинків, водою на вулицях позносило автомобілі, пишуть РосЗМІ.

"Близько 10 автомобілів знесло потоком води через сильну зливу в Сочі, за попередньою інформацією, загиблих і постраждалих немає", – повідомили у пресслужбі МНС Краснодарського краю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попередили про загрози для здоров'я внаслідок підриву Каховської ГЕС

Підтопило перший поверх чотириповерхового житлового будинку. З підвалів відкачують воду. За даними МНС, у місті випало близько 80 мм опадів.

Штормове попередження діє у Сочі до кінця дня 10 липня.

Вночі 6 червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. Почалося стрімке затоплення прибережних населених пунктів та частини Херсона. В області оголошено термінову евакуацію.

Головне управлінні розвідки Міністерства оборони має докази використання російськими окупантами вибухівки для підриву Каховської гідроелектростанції.

Через руйнування російськими окупантами Каховської гідроелектростанції на Херсонщині виникла повінь і у сусідніх областях. Вона зруйнувала міст на річці Інгулець у Єлизаветівці Миколаївської області, повідомив 7 червня керівник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта. У селі Галаганівка міст також повністю затопило.

Зараз ви читаєте новину «Серед вулиці – гора авто: Сочі накрила потужна злива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі