субота, 12 березня 2022 13:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Спроби Туреччини та Ізраїлю припинити війну в Україні можуть бути ефективними - CNN

Спроби Туреччини та Ізраїлю припинити війну в Україні можуть бути ефективними - CNN
Туреччина згода виступити посередником у переговорах між РФ і Україхною. ФОТО: pexels.com

Зусилля Туреччини та Ізраїлю направлені на припинення війни в Україні – можуть бути ефективнішими за аналогічні спроби Франції та Німеччини.

Таке переконання деяких чиновників Адміністрації президента США базується на гарних відносинах, які Ізраїль та Туреччина мають і Україною, і з РФ, пише CNN.

"Можуть бути й інші сторони, які сприяють переговорам або виступають посередниками. Очевидно, вже робиться ряд зусиль. Але, швидше за все, конфлікт ще триватиме певний час. В кінцевому підсумку все закінчиться переговорами", - заявив неназваний виданням високопоставлений чиновник Держдепу Сполучених Штатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Урод, мы умираем тут!" - окупанти плачуться батькам і називають себе "гарматним м'ясом"

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Спроби Туреччини та Ізраїлю припинити війну в Україні можуть бути ефективними - CNN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі