середа, 12 липня 2023 15:36

"Спайдермен" Том Голланд розповів про проблеми з алкоголем
5

Том Голланд зізнався, що мав проблеми з алкоголем
Фото: instagram.com/tomholland2013
Том Голланд зізнався, що мав проблеми з алкоголем
Том Голланд зізнався, що мав проблеми з алкоголем
Том Голланд зізнався, що мав проблеми з алкоголем
Том Голланд зізнався, що мав проблеми з алкоголем

Британський актор Том Голланд уперше розповів, що мав проблеми з алкоголем.

Це сталося, коли він вирішив взяти участь в акції "Тверезий січень". Про це розповів в подкасті з Джеєм Шетті, пише Daily Mail.

"Усе, про що я міг думати, – це випити. Я прокидався, думаючи про це. Я дивився на годинник. І це мене просто дуже налякало. Можливо, я трохи пристрастився до алкоголю. Тож я нібито вирішив себе покарати і сказати, що я те саме робитиму в лютому, у мене буде два місяці перерви", – згадав Голланд.

Він протримався без алкоголю два місяці. За словами актора, йому було важко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Фокс видалила тату з ім'ям колишнього на пікантному місці й показалась без трусів

"Мені здавалося, що я не можу бути соціальним, що я не можу піти в паб і випити лаймової содової, що я не можу піти на вечерю, я дуже, дуже важко переживав, і я почав дуже хвилюватися, що у мене є проблема з алкоголем".

Після того він вирішив протриматися ще три місяці до свого дня народження, 1 червня.

"Я сказав собі: якщо я зможу прожити шість місяців без алкоголю, то зможу довести собі, що у мене немає проблеми", – сказав він.

Після того, як Голланд перестав вживати алкоголь, почав краще спати і справлятися з проблемами на знімальному майданчику.

Голланд бере річну перерву в акторській діяльності. Зірка заявив, що останні два роки були для нього досить складними. Остання роль у мінісеріалі AppleTV "Переповнена кімната", який планують випустити у червні 2023 року, "зламала його".

Зараз ви читаєте новину «"Спайдермен" Том Голланд розповів про проблеми з алкоголем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі