субота, 28 жовтня 2023 02:35

Шольц прокоментував візит терористів ХАМАС до Москви

Шольц прокоментував візит терористів ХАМАС до Москви
Канцлер ФРН Олаф Шольц заявив, що Німеччина підтримує Україну. Фото: eastnews.ua

Канцлер ФРН Олаф Шольц прокоментував візит представників ХАМАС до Росії.

Він заявив, що загарбницька війна РФ проти України визначила коло "друзів" Путіна, серед яких зараз є терористи, передає Укрінформ.

"Коли хтось починає злочинну війну, як це зробив Путін, він бачить, куди це веде. І він раптом отримує партнерів, на яких раніше, можливо, зовсім не дивився", - сказав німецький канцлер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шольц анонсував зимовий пакет допомоги Києву

Шольц зазначив, що російський диктатор має імперіалістичні плани збільшити свою власну імперію. Тому він розпочав вторгнення, яке кожного дня призводить до руйнування міст в Україні та численних жертв серед цивільного населення.

"Це не повинно йому вдатися. Ми міцно стоїмо на боці України та будемо продовжувати підтримувати державу фінансово, гуманітарно, а також зброєю", - заявив Шольц.

Політик зазначив, що ЄС владнає суперечки та зробить усе необхідне для фінансової стабільності України. Шольц визнав, що попереду складна робота, але її необхідно виконати.

26 жовтня до Москви прибула делегація терористичної групи ХАМАС.

Її очолив член політбюро Абу Марзук.

У МЗС РФ сказали, що переговори стосувалися звільнення іноземних заручників

Зараз ви читаєте новину «Шольц прокоментував візит терористів ХАМАС до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі