вівторок, 24 травня 2022 14:38

Шойгу примарилося, що Захід хоче "посварити" Росію із членами ОДКБ

Шойгу примарилося, що Захід хоче "посварити" Росію із членами ОДКБ
Росія нібито продовжить надавати необхідну допомогу своїм союзникам у "нейтралізації загроз, що виникають, і відстоюванні суверенітету". Фото: eastnews.ua

Західні країни нібито цілеспрямовано працюють над "підривом" єдності держав Організації договору про колективну безпеку.

Таким чином вони "хочуть" посварити РФ з її "союзниками", повідомляє російське видання "РИА Новости" з посиланням на заяву міністра оборони Сергія Шойгу на засіданні ради міністрів оборони ОДКБ, яке провели відеозв'язком.

"Периметром кордонів ОДКБ формуються довгострокові осередки напруженості. Західні країни ведуть цілеспрямовану роботу з підривання союзницьких відносин між державами ОДКБ. Знаємо, який тиск чинять на наших союзників. У хід ідуть неприкриті погрози, шантаж, інтриги", - заявив Шойгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агресію проти України підтримала лише одна країна-учасниця ОДКБ

За його словами, це потребує від країн ОДКБ "ще більшої згуртованості, активнішої та чіткішої координації дій".

Шойгу також додав, що Росія нібито продовжить надавати необхідну допомогу союзникам у "нейтралізації загроз, що виникають, і відстоюванні суверенітету".

16 травня президент РФ Володимир Путін скликав засідання країн-учасниць ОДКБ. За круглим столом зібралися президенти Білорусі, Росії, Вірменії, Казахстану, Киргизстану й Таджикистану.

Путін заявив, що на осінь запланована серія військових навчань ОДКБ у Казахстані, Киргизстані й Таджикистані.

Зараз ви читаєте новину «Шойгу примарилося, що Захід хоче "посварити" Росію із членами ОДКБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі