понеділок, 09 жовтня 2023 03:27

Син Трампа не побачив війни в Україні: йому відповіли

Син Трампа не побачив війни в Україні: йому відповіли
Дональд Трамп-молодший два роки не бачив достатньо доказів війни в Україні. Фото: Getty Images

Син скандального політика Дональда Трампа заявив, що побачив відео подій в Ізраїлі більше, ніж із війни в Україні.

Платформа GeoConfirmed вже відповіла синові експрезидента США. Свою іронію Дональд Трамп-молодший висловив у соціальній мережі Х.

"Як це можливо, що я за кілька годин побачив більше відео із цієї війни в Ізраїлі, ніж з України майже за два роки?" - заявив син колишнього президента США.

Глобальна геолокаційна платформа GeoConfirmed відповіла йому, що за півтора року назбирала не менше 23 тисяч відео про війну в Україні.

"Якщо ви не захочете дивитися, то справді не побачите", - йдеться у повідомленні.

Також GeoConfirmed додала карту, де кожна іконка має відеоматеріал з гіперпосиланням на те, що сталося в тому чи іншому районі. Крім того, 8 жовтня платформа опублікувала повідомлення, де заявила, що за останні 10 днів на карті з'явилося 378 подібних геолокацій.

У Палаті представників Сполучених Штатів голосуванням двох партій відправили у відставку спікера Кевіна Маккарті.Тепер на його місце претендує Дональд Трамп.

Крім того, якщо Трамп виграє майбутні президентські вибори, то може послабити санкції проти Росії. Він також, ймовірно, намагатиметься сповільнити постачання зброї Україні.

Зараз ви читаєте новину «Син Трампа не побачив війни в Україні: йому відповіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі