неділя, 13 березня 2022 06:48

"Росії не перемогти" - у США розповіли, що куплять для України

"Росії не перемогти" - у США розповіли, що куплять для України
У Білому домі розповіли, куди підуть виділені Україні гроші. ФОТО: pexels.com

$200 мільйонів, які учора були виділені Києву рішенням президента США – підуть на зміцнення оборони України.

За них будуть закуплені засоби боротьби із бронетехнікою, повітряним десантом тощо, йдеться у офіційній заяві Державного секретаря Сполучених Штатів Ентоні Блінкена.

"ЗСУ та українські громадяни з великою майстерністю, залізною волею та глибокою мужністю захищають свою державу. Америка із союзниками підтримує ці зусилля. Росії ніколи не перемогти", - зазначив Блінкен.

Ми віддані суверенітету та територіальній цілісності України та продовжимо надавати їй допомогу, додав.

"Міжнародне співтовариство є об'єднаним і налаштованим на те, аби притягнути Путіна до відповідальності", - заявив Держсекретар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали пару, яка працювала на окупантів – що робили

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «"Росії не перемогти" - у США розповіли, що куплять для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі