вівторок, 27 грудня 2022 07:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін заявив, що готовий "домовлятися". У США відреагували

Путін заявив, що готовий "домовлятися". У США відреагували
Президент РФ Володимир Путін заявляв, що готовий домовлятися про "прийнятні розв'язки" війни в Україні.. Фото: facebook.com/MIDRussia

Мирні переговори між Росією і Україною неможливі, оскільки чиновники країни-агресора не вміють домовлятися навіть по дрібницях.

Таку думку висловив колишній командувач Сухопутних військ Сполучених Штатів Америки в Європі, генерал-лейтенант Марк Гертлінґ у Twitter. Так він прокоментував нещодавню заяву президента Росії Володимира Путіна.

Диктатор стверджував, що Кремль не відмовився від ідеї "домовитися". Однак усе це може обернутися новими вимогами та брехнею, вважає генерал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі анонсували переговори Путіна і Сі Цзіньпіна

"Напередодні Різдва Путін каже, що "готовий до переговорів". Провівши "переговори" з російськими військовими і міноборони, я витягнув уроки: навіть у дрібницях чиновники Росії не домовляються. То вимагають, то брешуть, то відмовляються від домовленостей", – зазначив Гертлінґ.

Днями Володимир Путін заявив, що Росія не відмовляється від переговорів. Кремль нібито готовий обговорювати "прийнятні розв'язки" війни в Україні.

В Офісі президента України вже відповіли на заяву диктатора. Росія не хоче вести переговори, а намагається уникнути відповідальності, заявили там.

Зараз ви читаєте новину «Путін заявив, що готовий "домовлятися". У США відреагували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі