понеділок, 04 грудня 2023 01:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін повернеться "за добавкою", якщо його не зупинити в Україні - Кемерон

Путін повернеться "за добавкою", якщо його не зупинити в Україні - Кемерон
13 листопада колишній прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон став новим міністром закордонних справ. Фото: eastnews.ua

Російського диктатора Володимира Путіна необхідно зупинити в Україні, бо він "повернеться за добавкою".

І в майбутньому від його дій постраждає Велика Британія. Про це заявив міністр закордонних справ Великобританії Девід Кемерон, повідомляє The Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика Британія пообіцяла G7 та НАТО продовжувати підтримувати Україну

"Якщо Путіна не зупинити в Україні, він повернеться за добавкою. І ми знаємо з нашої історії, що умиротворення диктаторів в кінцевому підсумку руйнує британські інтереси і коштує британцям життя", - підкреслив Кемерон.

Він підкреслив, що Британія повинна зрозуміти, як змінився світ.

"Сили, що формують його - палія війни в Кремлі (Путін, - Gazeta.ua) - агресивніший Китай, ісламістський екстремізм, що отруює свідомість молоді, - ці речі не зникнуть відразу. Немає сенсу сподіватися на чарівне повернення світу в колишній стан", - заявив міністр.

16 листопада президент України Володимир Зеленський зустрівся із новопризначеним міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Камероном, який свій перший іноземний робочий візит на цій посаді здійснив до Києва.

13 листопада колишній прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон став новим міністром закордонних справ.

Зараз ви читаєте новину «Путін повернеться "за добавкою", якщо його не зупинити в Україні - Кемерон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі