пʼятниця, 01 вересня 2017 15:59

Пропагандистові російського "Первого канала" зламали ніс

Пропагандистові російського "Первого канала" зламали ніс
Пропагандисту Олексію Іванову зламали носа за зауваження / фото: 1 канал

У російському Свердловську побили журналіста-пропагандиста "Первого канала" Олексія Іванова.

Він знімав сюжет про виділені смуги на вулицях Малишева і Рози Люксембург. Це не сподобалося водієві, пише Е1.rи.

Іванов зняв Mercedes, що рухався виділеною смугою. Автомобіль зупинився. З нього вийшли пасажир і водій. Зав'язалась бійка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки "зайців" перевезла Укрзалізниця за півроку між Україною і Росією

"У машині були двоє чоловіків. Журналіст поцікавився у них, чому вони їдуть виділеною смугою. Але чоловікам не сподобалося те, що їх зняли. І вони побили Олексія Іванова", - пише сайт.

Україна видворила російську журналістку, яка на фестивалі "Бандерштадт" розповідала про "неонацизм". Це кореспондентка Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії (ВДТРК) Тамара Нерсесьян. Вона створила скандальний сюжет для каналу "Россия-24" про луцький фестиваль "Бандерштат", оприлюднений 7 серпня. У ньому розповіла, що на заході пропагують ідеї "пособника фашистів" Степана Бандери, грають гімни "карателів", а організовують фестиваль як українська влада, так і "неонацистські організації" разом із "західними кураторами".

Зараз ви читаєте новину «Пропагандистові російського "Первого канала" зламали ніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі