пʼятниця, 18 серпня 2023 09:58

Приліт по Москва-Сіті: у мережі опублікували фото й відео наслідків
3

Після нібито "вдалої" роботи російської ППО у Москві значно пошкоджено фасади та дахи будівель на місці атаки дронів вночі 18 серпня.

Зокрема, внаслідок падіння безпілотника на Краснопресненській набережній у російській столиці фасад одноповерхового павільйону пошкоджено на 20 квадратних метрах. Такі офіційні дані екстерних служб публікують російські пропагандистські ЗМІ.

У мережі публікують кадри з наслідками атаки дронів у Москві
Фото: t.me/operativnoZSU
У мережі публікують кадри з наслідками атаки дронів у Москві
У мережі публікують кадри з наслідками атаки дронів у Москві

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російське міноборони підтвердило удари по Москві ‒ відео прильоту

Окрім того, за даними російського Telegram-каналу Mash, у районі Москва-Сіті пошкоджено дах восьмого павільйону Експоцентру.

"Навколо — уламки безпілотника та шматки будівлі. На вхід до виставкового центру вже величезна черга зі співробітників, які чекають, доки їх пропустять на роботу. Інформації про закриття "Експо" не було", ‒ йдеться у повідомленні.

У мережі публікують уже ранкові відео з наслідками "прильотів" по Москві.

У кількох районах Москви та Підмосков'я вночі 18 серпня було чути вибухи. Вибух був чутний у кварталі "Москва-Сіті" в районі веж "Еволюція" та "Федерація". Також повідомляється, що один безпілотник впав на Експоцентр у Москві.

Звуки вибухів також були чутні над підмосковним Одинцовим, у Трьохгірці та Красногорську.

Зараз ви читаєте новину «Приліт по Москва-Сіті: у мережі опублікували фото й відео наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі