понеділок, 14 березня 2022 18:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Президентка Єврокомісії обговорила із Зеленським черговий пакет санкцій проти РФ

Президентка Єврокомісії обговорила із Зеленським черговий пакет санкцій проти РФ
Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн обговорила з президентом Володимиром Зеленським четвертий пакет санкцій проти РФ. Фото: twitter.com/vonderleyen

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн проінформувала президента Володимира Зеленського про четвертий пакет санкцій проти Росії, яка веде повномасштабну війну проти України.

Про це вона повідомила в Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Естонія першою з країн ЄС і НАТО закликала закрити небо над Україною

"Війна Путіна з кожним днем стає все жорстокішою. Я щойно повідомила президента Зеленського про четвертий пакет санкцій. ЄС із народом України", - написала вона.

Додала, що Євросоюз підтримає українців пакетом макрофінансової допомоги у розмірі €1,2 млрд та гуманітарною допомогою у розмірі €500 млн.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Президентка Єврокомісії обговорила із Зеленським черговий пакет санкцій проти РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі