четвер, 20 травня 2021 22:21

Правоохоронці вилучили понад 800 кг героїну

Правоохоронці вилучили понад 800 кг героїну
Героїн планували перевозити партіями по 200 кг в Нідерланди. Фото: customs.gov.az

У Росії правоохоронці припинили транзит контрабандних партій героїну з країн "золотого півмісяця" у Західну Європу.

Про це повідомляє прес-служба Федеральної митної служби РФ.

З незаконного обігу вилучили понад 810 кг героїну. Затримані виконавці, посібники та організатори контрабандного каналу з числа іноземних громадян, у тому числі і громадян країн ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік варив наркотики у власній квартирі. Його взяли з товаром на 3 млн

При цьому для притягнення до кримінальної відповідальності замовників і одержувачів героїну, що знаходяться на території Євросоюзу, російські правоохоронці звернулися до європейських колег з ініціативою проведення спільних заходів.

"Незважаючи на те, що були створені всі умови для спільної роботи, прийняття відповідного рішення партнерами було затягнуто до стану неможливості продовження подальшої роботи. Таким чином, загроза поставок героїну європейським споживачам залишається досить високою", - йдеться у повідомленні.

Українські митники затримали в столичному аеропорту "Бориспіль" іноземця з цікавим вантажем. У його черевній порожнині перебували капсули з білим порошком, який виявився кокаїном.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці вилучили понад 800 кг героїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі