четвер, 03 вересня 2020 03:13

Правоохоронці в Мінську затримали двох екс ведучих держтелебачення

Правоохоронці в Мінську затримали двох екс ведучих держтелебачення
Поліція затримала журналістів в Мінську. Фото: TUT.by

Журналістів білоруських ЗМІ, затриманих 1 вересня на акції протесту студентів в Мінську, відправили в Центр ізоляції правопорушників на Окрестіна.

Суд Жовтневого району увечері 2 вересня повторно відправив до районного відділу міліції на доопрацювання і усунення недоліків справи всіх шести затриманих у вівторок журналістів: Олексія Суднікова і Надії Калініної з видання TUT.BY, Сергія Щеголева, Микити Дуболеко і Марії Елешевіч з "Комсомольської правди в Білорусі ", а також Андрія Шавлюго з агентства БелаПАН, повідомляє" Інтерфакс-Захід ".

Журналісти були затримані під час виконання професійних обов'язків. Їм закидають порушення порядку організації або проведення масових заходів. Затриманим загрожує штраф або адміністративний арешт, - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як Україна може скористатись кризою у Білорусі

Раніше опозиційний кандидат в президенти Білорусі Світлана Тихановська заявила, що країна не потребує введення військ РФ, оскільки протести з 9 серпня носять мирний характер.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці в Мінську затримали двох екс ведучих держтелебачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі