пʼятниця, 20 березня 2020 09:46

Повіям видаватимуть по 40 євро на добу

Повіям видаватимуть по 40 євро на добу
Проституткам в Нідерландах почали збирати гроші на життя varlamov.ru

Район червоних ліхтарів в Амстердамі спорожнів. Гроші для повій збирають в Інтернеті

Пандемія коронавірусної інфекції позбавила роботи працівників секс-індустрії в Нідерландах - для боротьби з поширенням інфекції влада країни закрила квартал Червоних ліхтарів в Амстердамі.

З 15 березня всі секс-заклади в цій знаменитій пам'ятці нідерландської столиці закриті, у зв'язку з чим місцеві повії організували краудфандинг для збору коштів на підтримку колег, які постраждали від кризи сильніше за інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус шириться світом: статистика жертв та скільки людей вилікувались

За добу їм вдалося зібрати 4,4 тисячі євро – організатори планують видавати по 40 євро тим, хто найбільш гостро потребує коштів через втрату клієнтів.

В Об'єднанні працівників секс-індустрії Нідерландів (PROUD) називають "жриць любові" найбільш вразливим шаром населення, тому що у них немає ні гарантованого доходу, ні оплачуваного лікарняного.

У той же час в Нідерландах, де проституція легалізована, такі жінки і чоловіки змушені платити податки нарівні з іншими працівниками.

Через стрімке поширення коронавірусу у світі роботу можуть втратити близько 25 млн людей. Кількість безробітних може зрости через економічну та трудову кризи, які вже почали розгортатися через Covid-19. Цього можна уникнути, якщо міжнародна спільнота вживатиме необхідних заходів, як це було під час кризи 2008-2009 років, повідомила Міжнародна організація праці.

Зараз ви читаєте новину «Повіям видаватимуть по 40 євро на добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі