середа, 19 квітня 2023 20:40

Племінник Кеннеді балотуватиметься на президента США

Племінник Кеннеді балотуватиметься на президента США
Роберт Френсіс Кеннеді-молодший оголосив про участь у виборах президента США. Фото: Getty images

Американський юрист Роберт Френсіс Кеннеді-молодший офіційно оголосив про участь у виборах президента США 2024 року.

Він є сином сенатора Роберта Кеннеді та племінником 35-го президента США Джона Кеннеді. Вони обидва загинули внаслідок замахів, пише CNN.

69-річний Кеннеді-молодший анонсував участь у виборах у бальному залі бостонського готелю Park Plaza. Приміщення перед його виступом прикрасили американськими прапорами, патріотичними бантами та гаслами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ повідомили про важливе рішення Байдена

Він має намір змагатися з чинним президентом США Джо Байденом на праймеріз. Під час цієї процедури оберуть єдиного кандидата на президентські вибори від Демократичної партії.

Кеннеді-молодший відомий антивакцинаторськими заявами. Казав, що щеплення від Covid-19 нібито можуть спричинити аутизм. Через це у нього погані стосунки з окремими членами родини.

Вибори президента США заплановані на 5 листопада 2024 року.

Колишній президент США та ймовірний кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв своїм виборцям завершити війну в Україні за 24 години після свого обрання на другий президентський термін.

Губернатор американського штату Флорида Рон Десантіс, якого вважають ймовірним основним конкурентом Дональда Трампа на виборах президента від Республіканської партії, змінив свою позицію щодо війни в Україні.

Він визнав помилкою свої висловлювання в інтервʼю каналу Fox News, коли заявив, що підтримка України не є важливою для США, а війну назвав "територіальною суперечкою".

Зараз ви читаєте новину «Племінник Кеннеді балотуватиметься на президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі