четвер, 27 вересня 2018 15:50

Вони настільки тупі - Бабченко висміяв безграмотність російський спецслужб

Вони настільки тупі - Бабченко висміяв безграмотність російський спецслужб
Вигадане прізвище підозрюваного у вбивстві Скрипаля написали в підробленому паспорті з помилкою

Прізвище в паспорті одного з підозрюваних в отруєнні Скрипалів написали з помилкою. Працівники російських спецслужб наскільки тупі, що не можуть правильно писати імена.

"Немає ім'я "Бошир". Є Башир. У Росії є з десяток спотворених Боширових. І як бруду Баширових. Якщо ти хочеш сховатися серед ворон, краще бути чорним", написав на своїй сторінці в Фейсбук журналіст Аркадій Бабченко.

"Так, вони настільки тупі, що просто банально не можуть правильно писати імена. Вони тупо не знають операційного поля, на якому працюють. Ще дивно, чому не "Пітров". Пітров и Боширов. И щоб ніхто не здогадався. Це їхній фірмовий почерк. Вже років двадцять. Руконогі", - висловився Бабченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРУшник із Солсбері "засвітився" на завданні проти України

26 вересня 2018-гг дослідницька пошукова мережа Bellingcat оприлюднила на своєму сайті справжнє ім'я Руслана Боширова. Чоловіка, зображеного на оприлюднених британськими спецслужбами фото, насправді звуть Анатолій Чепіга. Він - високопоставлений співробітник російської розвідки, удостоєний найвищої державної нагороди Росії, Герой Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Вони настільки тупі - Бабченко висміяв безграмотність російський спецслужб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі